Kitek

Vandy Vape Jackaroo Kit

Geekvape Aegis Solo Tengu Kit

Amodus Luna Kit (Blank Rda)

Vaperosse Tarrot Baby Kit

Eleaf Istick Pico X Kit

Desire Cut220 Kit

Augvape VX200 Kit

Smoant Battlestar squonk Kit

OBS Cube MTL Kit

Coilart Lux200 Kit

Vaporesso Luxe Kit

Snowwolf Mfeng LAPD Kit

Sigelei Sobra Kit

Steamcrave Titan Kit

Asmodus Colossal Kit

Vaporesso Polar Kit

Vaporesso Switcher LE Kit

Asmodus Spruzza Kit (Krisztián)

Ehpro Fusion 2in1 Kit

Rincoe Manto Kit

Wotofo Flux Kit

Sigelei Fuchai R7 Kit

Sigelei Vcigo K3 Kit

Geekvape Blade Kit

Joyetech Exceed D19 kit

Asmodus Spruzza Kit (Zsombor)

Vaporesso Revenger X Kit

A Vaporesso letett az asztalra a revengerrel egy olyan tömegkészüléket, ami olcsón, jó minőségben tudja kiszolgálni a vapereket. A revenger x-el pedig sikerült megugraniuk a revenger által felállított szintet.

3

Doboz és külső:

A jó csomagolás már önmagában el tud adni egy terméket, a Vaporesso pedig nagy ráfeküdt erre. A csomagolás már-már prémium telefongyártók minőségét idézi. A csomag tartalma egy nagyon igényes USB kábel, leírások és maga a Revenger X kit.

A Revenger X legerősebb eleme a dizájn, letisztult, nagy fényes felületekkel operál és a festett részeken nagyon kellemes csillámló festést kapott. Nálunk a zöld verzió járt, ami talán a legszebb az összes közül. A revengerhez képest változást a fizikai gombok eltűnése és az érintésérzékeny gombok megléte jelent. A menü és a + – gombok a kijelző alatt került elhelyezésre. A kazán színben hozzá passzoló NRG kazán, jelen esetben nem fogok róla részletesebben írni, ugyanis a Revenger kit esetén már tárgyaltuk a kazánt.

Belső:

Nagy kijelző révén nagyon sok információt képes megjeleníteni a mod. Láthatjuk az akksik töltöttségét (2*18650-es aksikkal működik) 220 wattos teljesítményre képes, rengeteg beállítási lehetőség közül választhatunk. Módok: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, BYPASS. Az érintésérzékeny felületek vibráló motorral vannak ellátva, ennek intenzitása állítható, emellett a fényerő, a dátum és idő beállítására is lehetőségünk van.

Összegzés:

Szerettük a Revengert, imádjuk a Revenger X-et. Nagyon kellemes mod, az összeszerelés minősége kifogástalan, a modban lévő chip nagyon jól teszi a dolgát, akksikezelése a kategórián belül nagyon jó. A kitben lévő kazánnal együtt vagy külön csak a modot is megéri megvásárolni. Azoknak is ajánlott készülék akik kezdőként lépnek az ecigik világába és azoknak is akik haladóként szeretnének egy szép és megbízható modot kedvező áron.

Vaporesso Swag Kit

Szeretted az Istick Picot? Kellene egy mod ami kicsi, könnyű, minőségi és észrevehetetlen a zsebedben?

Akkor neked egy Vaporesso Swag-et kell!

2

Amikor elkezdtük tesztelni rögtön meglepődtünk azon, hogy milyen könnyű, mennyire észrevehetetlen amikor zsebben hordjuk és mennyire kellemes belső tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon kedvező ár mellett.

Doboz és külső:

Vaporessotól megszokott módon igényes csomagolásban kapjuk meg a Swag Kit-et is.A mod összesen 64g!!!, külsőre nagyon igényes, kellemes dizájnt kapott, a mai divatnak megfelelő színválaszték érhető el hozzá. Nálunk a fekete változat járt, a festés és összeszerelés minőségére nem lehetett panaszunk. A tűzgomb és a + – gombok elhelyezése és nyomáspontja tökéletes. A kitben lávő NRG SE kazán a nagytestvéréhez hasonló, ugyanakkor kisebb kapacitású lévén, hogy 22mm az átmérője. Igen az egyetlen negatívumhoz el is jutottunk, ami nem más, mint az, hogy az akksifedél helyzete miatt itt is megvan kötve kicsit a vaperek keze, mint a pico esetében. 23mm-es kazánokat használhatunk hozzá.

Belső:

A mod 80wattos teljesítményre képest, mindezt egy darab 18650-es akksival érhetjük el, különféle módok közül választva amik nem mások mint: Watt mód (3féle előfűtés beállítással), CCW, CCT, NI, TI, SS, TCR M1, TCR M2. Akksi kezelése jónak mondható, egy akksisként nyugodtan tölthetjük a modban is az akksit. A kazán számunkra meglepetés volt, az NRG és az NRG SE is kimondottan jó porlasztós kazán. Az NRG SE kazánhoz kapunk CCELL porlasztót, ami kerámia porlasztó, kellemes ízvisszaadással és viszonylag kis teljesítményigénnyel. A további porlasztók is jó ízvisszaadással rendelkeznek, gőzmennyiség pedig több mint elegendő minden esetben.

3

Összegzés:

Összességében egy igazi igásló ez a KIT. Kis mérete és jó tulajdonságai miatt bárkinek nyugodtan ajánlott a kipróbálása, illetve megvétele. Ha rendelkezünk olyan felújítható kazánnal ami méreteiből adódóan használható rajta, akkor elég csak a modot megvennünk, azonban kezdőként a kitben sem fogunk csalódni.

1

Vaporesso Revenger Mini Kit

Tetszik a Revenger? Szeretnél beépített akksit? Nem kell 5ml kapacitás? Elég 3.5ml ?

Akkor te a Revenger minit keresed.

revenger-mini-kit

Mi van a csomagban?

A csomag tartalmazza a modot, az NRG SE kazánt, 2 db porlasztót (abból az egyik CCELL kerámia porlasztó) és kapunk még egy pótpalástot, o gyűrűket és egy USB kábelt.

revenger-mini

Milyen a mod?

A revengerhez képest annyi az eltérés, hogy ebben egy 2500Mah beépített akkumulátort kapunk, illetve a hátoldalán egy ledekkel megvilágított nonfiguratív mintát kapunk a Vaporessotol. A menü felépítése nagyon hasonlít a sima Revengerhez, ezért erről most nem fogunk külön értekezni. A különbségeket leginkább üzemidőben érezhetjük  a két mod között, ezzel egy beépített akksis készülék esetében együtt kell élni. A kazán szintén a nagytestvér minden funkciójával rendelkezik, csak kisebb a kapacitása.  A hátoldali bazári minta világítása kikapcsolható, a fogyasztást egyébként nem befolyásolja nagyon.

Összegzés

Azok számára akik nem szeretik a nagy készülékeket, de szeretnének egy revengerhez hasonló modot maguknak, jó választás lehet a revenger mini, nekünk ha választani kellene inkább a sima revenger mellett lenne a voksunk, a nagyobb üzemidő miatt, viszont mindennapi rohangálósnak a revenger mini lehet célszerűbb.

Original-Vaporesso-Revenger-Mini-Kit-85W-with-3-5ml-2ml-NRG-SE-Tank-Atomizer-Built-in.jpg_640x640

Vaporesso Revenger Kit

Két akksis, 220Wattos, könnyen kezelhető, porlasztós és viszonylag nagy kapacitású?

Igen, ez a Vaporesso Revenger Kit.

revenger_kit_new_colors

Mit tartalmaz a csomag?

A készülék és a kazán nagyon igényes csomagolásban ékezik, mondhatni már a csomagolás eladja a terméket, ami egy nagyon jó pont a Vaporessonak. A csomagban a mod és a kazán mellett kapunk egy extra porlasztót, egy pótpalástot, o gyűrűket és egy igényes USB kábelt is, mindezt nagyon igényes körítésben.

revenger-andbox

Milyen a készülék és mit tud?

Papíron 220Watt maximális teljesítmény leadására képes, 2db 18650-es akksival működik. Az előlapján egy nagyon jól olvasható 0.96”-os kijelzőt helyezett el a gyártó, ezáltal sok információt tudunk megjeleníteni a főképernyőn is. Ilyenek például az akksik töltöttsége, az aktuálisan kiválasztott mód, előfűtés mértéke, aktuális ellenállás, teljesítménye, puffok száma és időtartama.

A menübe a középső gomb 3szori lenyomásával juthatunk, itt különféle módok közül választhatunk (Power, SS,TI,NI,TCR) Illetve kapunk egy system set opciót ahol a kijelző fényerejét, a standby idejét, az időt tudjuk beállítani.

vaporesso_revenger_220w_tc_box_mod_black_-800x800

A csomagban található Vaporesso NRG kazán kellemes meglepetés volt számunkra, minősége jónak mondható, a hozzá vásárolható porlasztók jó íz visszaadással rendelkeznek, gőzre sem lehet panasz, összességében jó felhasználói élményt nyújt. Dl kazán révén a liquid fogyasztása nem alacsony, ugyanakkor a felhasználói élmény kárpótol az elgőzölt forintokért. A kazán talán legjobb része a topfill töltés, amit a topcap elcsúsztatásával oldottak meg, könnyen és gyorsan megtölthetjük a kazánunkat bárhol bármikor.

Vaporesso-Revenger-Kit-Review

Összegzés

Nagyjából 3-4 hét intenzív használat után azt tudom mondani, hogy nagyon kellemes, nagyon jól használható kitet kaphatunk a pénzünkért, ha a Vaporesso Revengerre esik a választásunk. A mod kézreáll, beállítása pofon egyszerű, akksi kezelése átlagon felüli, egyetlen negatívuma, hogy a nagy felületek miatt könnyen karcolódik. Azoknak tudnám ajánlani, akik szeretnének viszonylag kevés pénzből megbízható készüléket vásárolni, amihez kapnak egy ténylegesen plug & play kazánnal rendelkezik és amiben nem fog csalódni.

Sigelei Fuchai Squonk 213

Az elektromos cigaretták felhasználói között viszonylag kis létszámú réteget képviselnek azok, akik a squonk modokat részesítik előnyben. Ez a világ érdekes egyvelege a dripper kazánoknak és a nagy liquid kapacitásnak. Minden nagyobb cég palettáján megtalálható egy-egy modell, leggyakrabban mechanikus készülékek, ugyanakkor egyre több gyártó készít nagy variációs lehetőségekkel bíró squonk modokat. Korábban mindenki az Eleaf Istick Pico Squeeze-t, Kangertech Dripboxot ajánlotta azoknak a kezdő felhasználóknak, akik nem szerettek volna mechanikus készüléket, ugyanakkor szerették volna kipróbálni az elektromos cigaretták ezen válfaját. Az aprócska 18650-es modok mellett több gyártó is rendelkezett csilli-villi 100watt fölötti 2akksis squonkerrel, pl.: Geekvape, Kangertech stb. A mai cikkben a Sigelei Fuchai Squonk változatát fogom bemutatni nektek, ami tökéletes alternatíva lehet azoknak, akik ki szeretnék próbálni a squonkolást, relatíve kis pénzből és jó minőségben. Ugyanakkor szeretnének egy pofás kis modot, amit alkalomadtán RTA-val használhatnak anélkül, hogy valaki is a kikandikáló palackot venné észre.

Mi van a dobozban?

A Sigelei viszonylag bőséges tartozék mennyiséggel látta el a csomagot, mivel mint azt mindenki tudja, manapság a legtöbbször csak egy filléres USB kábelt kapunk a készülékek mellé. Az általam vásárolt mod kazánnal együtt érkezett, a dobozban ezért kaptam hozzá egy lap muji vattát, 2db előretekert huzalt, O gyűrűket, + csavarokat és csavarhúzót, emellett a dobozban pihent egy fedél is, amelyet a palack elé tehetünk illetve magában a készülékben egy 18650-es akksihoz való gumiszűkítő.

Első benyomások

Szeretem az egyszerű készülékeket, LED-ek, minták stb. nélkül. A Sigelei squonkerje pedig egyből megragadott, a kék szín árnyalata számomra nagyon kellemes, napfényben kissé csillámos hatást kelt, tapintása és a festés minősége pedig nem hagy kivetnivaló maga után. A mod 3 féle akkumulátorral használható, 1. lehetőség 18650-es akksi használata a hozzá adott szűkítő segítségével. 2. lehetőség 20700-as akksik használata, 3. lehetőségként pedig 21700-as akksit használhatunk. Személy szerint én 20700-as akksival használom, mivel a 18650 üzemideje kevés lenne a mindennapokban. 20700-as akksival 150w névleges teljesítményre képes a modunk, én nagyjából 30-40watt között szoktam használni kazántól függően.  A mod supersoft palackkal érkezik, 5ml a kapacitása, sajnos csak egy darabot kapunk belőle. A készülék színes kijelzőt kapott (számomra mindegy, hogy színes vagy sem, azonban néhányan jobban szeretik a színesebb informatívabb kijelzőket.) A tűzgomb elhelyezése kicsit suta, a hüvelykujjunkkal kell megnyomni és néha nem éppen kézreálló, azonban mérete és nyomáspontja jónak mondható. A beállítási lehetőségeink nagyjából a TC és Power mód között ki is merülnek, ugyanakkor bőven elegendőek egy átlag felhasználó számára.

Beüzemelés, 2 hét használat utáni tapasztalatok

A gyári kazán számomra több sebből is vérzik. DL felhasználó vagyok, azonban szeretek élni a levegőállítás lehetőségével, amivel ennél a kazánnál nem tudok, ugyanis a levegőzése fix. Külalakját tekintve elég pofás, négyzet alakú kazán, nem szabvány 510-es hanem 810 vagy talán ennél is nagyobb driptippel. A deck elég nagy méretű, könnyű beüzemelni, vattázása is pofonegyszerű. A palack töltése és visszahelyezése könnyű, a kis ajtót eltávolítva csak kikapja az ember a helyéről megtölti, visszarakja és jó ideig nincs vele gondja. A huzamosabb használat során kiderülhet a felhasználóknak, hogy ízre ez a kazán sem lesz a legjobb, gőzre azonban hozza a mai divatnak megfelelő felhőket. A gyári kazán mellett egy Augvape Druga kazánnal használom (tudom mégfelhőb@szóbb mint a gyári) amelynek annyi előnye van a gyárival szemben, hogy állítható a levegőzése,és nagyobb variációs lehetőségeket ad a deckje. (egyébként a Druga-ról és az Augvape Boreas V2-ről is lesz a napokban cikk.)

A squonkolás mellett volt amikor RTA-val használtam, kicseréltem a palack fedelét és máris egy letisztult 20700-as modot használhattam, amelyen bármilyen 24-es kazán pofásan áll.

Üzemidőt tekintve 20700-as akksival korrektnek mondhatóan teljesít, intenzív használat mellett is kibír 1 napot.

Összegzés

A Sigeleinek könnyű dolga volt, a Fuchai modellcsalád elég nagy népszerűségnek örvend a vaperek körében, a squonk verziója pedig hozza az elvártakat, korrekt minőség, egyszerű használhatóság, sokféle variációs lehetőség. Azoknak akik bele szeretnének kóstolni a squonk világába mindenképpen ajánlom kezdőkészüléknek, illetve azoknak is akik szeretnének egy 2in1 modot amivel alkalomadtán squonkolhatnak és más kazánokat is használhatnak normális megjelenés mellett. Az alábbi linken bővebb specifikációkat találhattok róla: http://store.sigelei.com/Fuchai-Squonk-213

%d blogger ezt szereti: