Krisztián Top3 mod, kazán, pod

Sokszor és sokan kérdezik, hogy nekünk mi volt eddig a legszimpatikusabb és miért, a mai cikkben összeválogattam a top3 modot, kazánt és podot, azokból amiket eddig volt szerencsém tesztelni. Mindegyik mellé egy rövid indoklást is társítok, hogy miért így döntöttem. Nektek mi a top3 ?

Top 3 Mod

3. Coilart Mage 217

Dual 21700, elegáns külső és mégis kompakt méret. Sokak számára kevésbé a modjairól ismert gyártó, ugyanakkor kellemes felhasználóbarát menüt pakolt bele a Coilart, remek üzemidővel. Nagyjából 1.5 évig szinte napi használatban volt nálam.

2. Vaporesso Revenger X

Az első találkozásom volt a Vaporesso márkával, nagyon kellemes csomagolás és szemre is tetszetős design jellemezte már akkor is a Vaporessot. Az egyetlen negatívuma a könnyen karcossá váló elő és hátlap volt, ugyanakkor egy könnyen kezelhető megbízható darab.

1 . Yosta Livepor 200

A teszt óta is napi használatban lévő mod. Ami miatt első helyre kerül, az a pehelysúly, remek akksikezelés, jól átlátható menü és kopásálló bevonat. A videó felvételekor nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után is ugyanolyan szép állapotban lesz a festése, pedig de. Ajánlom bárkinek, aki 2 akksis, mégis könnyű modot szeretne magának.

Top 3 kazán

3. Geekvape Zeus Dual Rta

Lehet meglepőnek tűnik a választás, ugyanakkor egy jól sikerült felsőlevegőzésű dual rta. Sokan panaszkodtak a single változat után, nekem viszont tetszett. Jó volt használni, jó volt tekerni és nem mellesleg jó volt az ára is.

2. Wotofo Profile Unity Rta

Ha csak egy érvet kell felhozni a döntésem mellett, akkor az nem más mint az innováció. A wotofo mindig érdekes termékekkel rukkolt elő, ugyanakkor a unity rta esetében egy olyan mesh lappal és normál coilokkal is használható kazánt dobtak össze, amivel jó ízek mellett tudunk nagy gőzt eregetni

1 . Dvarw Dl

Szerintem egyértelmű döntés. Magyar termék, minőségi termék, egyszerű mégis pazar ízeket lehet kihozni belőle, jól variálható és személyre szabható. Most utálni fogtok, de már tudjátok úgyis, nálunk a Dvarw etalon.

Top 3 pod

3. Vapeonly Vpipe mini

Pod, de mégsem, a vapeonly pipa alakú podja nagyon egyszerűen használható, kellemes anyagokat használó pod és mégsem tükrözi az ára a pod által kínált minőséget.

2. Joyetech Exceed Edge

Az exceed széria megjelenése óta a belépő széria egyik legjobbja. Az exceed edge pedig egy kompakt pod, nagyon jó porlasztókkal. A legnagyobb előnye pedig az, hogy gyakran trafikokban is beszerezhető hozzá a porlasztó.

1 . Rincoe Ceto

A podok tömeges piacra kerülésének egyik előfutára. A márka első terméke és rögtön egy nagyon kellemes design, jó minőség, tartós podok jellemezték. A formavilág, talán a legszebb podok közé emeli azóta is a Cetot. Mai napig használom és még mindig ugyanolyan tökéletes, mint az első slukknál.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s